FORSKNINGSDAGENE UNG 2019

Forskningsdagene i Bergen inviterer for åttende gang videregående elever og lærere til Forskningsdagene UNG. Arrangementet er på dagtid torsdag 26. september og det vil være fokus på foredrag og samtaler med forskerne.

UNG arrangementet er lagt til Mimes Brønn på Høgskulen på Vestlandet (Campus Kronstad) og til Egget på Studentsenteret til UiB. Programmet er delt inn i fire bolker, hvor to og to bolker går parallelt. Det vil være to bolker før lunsj og to etter. Dere avgjør selv om dere velger en eller to. Det er ikke mulig å kun velge enkeltforedrag, dere må velge en hel bolk. Foredragene vil være på rundt 20 minutter og det vil være en ti minutters pause mellom hvert foredrag, samt en 10 til 15 minutters pause halvveis. Det vil også være lagt inn tid til spørsmål.

Vi oppfordrer dere til å velge kun en bolk for da får vi plass til flere skoler, samt at tilbakemeldingene fra i fjor var at det ble en lang dag for de elevene som deltok på to bolker. Arrangementet passer best for VG2 og VG3.

 

Foto: HVL

Foto: UiB